BuzzadorBLOG

söndag 30 augusti 2009

Risotto, Uppsala och kan ej såga rakt...



Har hunnit med en hel del detta veckoslut. På fredagkväll träffades vi hos en av mina arbetskamrater och där lagade tjejerna en jättegod kantarellrisotto med en god sallad till, själv bidrog jag och Maggan med efterrätten som var glass med olika såser och bär. Vi hade en trevlig kväll som gick alldeles för fort.
På lördagen var vi på en korttripp till Uppsala och hämtade dotterns laptop som varit på reparation, vi hade även sonens externa hårddisk med som slutat fungera och hör och häpnad vi fick pengarna tillbaka för den fast det hade gått ett och ett halvt år sedan han köpte den, på kvittot vid inköpet stod det ett års garanti , men det var två års garanti.
Annars har vi varit i Eckerö och fixat på bagarstugtaket igen, det tar sin tid att byta ut allt gammalt och ruttet. I dag har jag varit duktig och sågat en hel del, har alltid haft svårigheter att hantera sågen men faktiskt kom jag genom bräderna flera gånger! En annan sak är ju att gubben ska förstöra glädjen och säga det är nog inte riktigt rakt det här , men det är ju inte att undra på som du hackar och filar på när du sågar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar