BuzzadorBLOG

söndag 22 mars 2009

Middag med vänner...

I går kväll dukade vi upp till middag för 8 gäster. Provade bara nya matrecept och alla överlevde.
Det som var roligt med middagen var planerings arbetet före med placeringskort och meny på spanska.
Vi gjorde placeringskort med foto på utsidan och menyn på insidan. Gästerna var ej säkra på vad de skulle få att äta men tolkade de mesta och maten såg ut att vara det de trodde!
Det var sopa de mariscos till förrätt och filet de pollo con uvas, salsa queso y arroz till varmrätt och frambuesa y chocolate dulce till efterrätt.
Att dricka fanns vinos diferentes, cervezas y agua mineral. Till kaffet var det tarta chocolate y moka och så var det förstås coñac y licor. Vi hade en trevlig kväll och planerade en utflykt till Källskär i maj eller juni. Det är alltid roligt att träffas och nu förtiden är det ju så att man måste bjuda/ vara bjuden för att träffas och det är synd att alla spontana besök har försvunnit! Sedan blir det väl att träffas på Wiklöf Holding Arena och titta på fotboll tillsammans.

3 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig kväll, med mycket och god mat. Den spanska menyn var kvällens hit. Från att få läsa på dörren till "restaurangen" till att sen få beskåda sej själv hela kvällen på framsidan till menybladet. Kvällen gick fort som vanligt, och nu väntar vi på att få ta en tur till landet för nästa middagsbjudning.

    SvaraRadera
  2. Vilken trevlig idé . Men vad ställde ni till med? För tittar man ut så måste någon gjort nåt särskilt, allt är ju vitt vitt vitt/inger

    SvaraRadera
  3. Det måste nog vara du, för här gick det nog lungt till. Mesta drickan som gick åt var vatten!!!! Fyllde på kanna efter kanna.

    SvaraRadera