BuzzadorBLOG

söndag 29 mars 2009

Aktiv helg




Har varit över havet på skattjakt, återupplivat flera dockor m.m
På lördagen seglade vi med blå/gula båten över till andra sidan. Vi var på 40års uppvaktning till Hallstavik. Där fick vi en massa god mat och fin tårta och så var vi på skattjakt. Ia hade fått en ledtråd till present, ett foto på fönster, då var det bara att leta upp fönstret någonstan i Hallstavik och där fanns sedan nästa ledtråd o.s.v. Vi for runt i Hallstavik bland vattentorn, golfbanor, solur och jag vet inte vad och letade ledtrådar till sist ledde den sista ledtråden tillbaka hem till till deras uthus och där hittade vi skattkistan som var fylld med en massa pärlor och annat glitter och bland allt krafs fanns 100 st 10 kronors slantar!
Idag har jag varit och övat att defibrillera och återuppliva ( måste uppgraderas en gång per år). Vi hade riktigt roligt med att spela upp senarion och sedan att ta hand om situationen. Bl.a var vi på en riktig hålligång fest och vi var i vägen, spelade hög musik och allmännt oregerliga och de som då skötte hjärt/lungräddningen och defibrillerade hade inte det lätt, det slutade med att vi blev utslängda och utlåsta....Ja alla situationer ska ju övas inte är det ju alltid på rätt plats och rätt tid som sjukdomen slår till!
Skönt att det har blivit sommartid och kvällarna blir längre och ljusare, på morgonen är jag så sömnig så jag vet inte om det är ljust eller mörkt.

1 kommentar:

  1. Det var skojigt och mycket stojande - och så
    lärde vi oss också.

    SvaraRadera