BuzzadorBLOG

söndag 27 november 2011

Silverskär i all sin glans

I går på Lilla Julafton var vi till Silverskär och åt julbord, det var gubbens mamma och syskon ( utom storasyster som föredrog danskungen) och så vi bihang till dem.... Det var mysigt värre med båttur i mörkret ut till skären , som var upplyst av olika julgranar/buskar m.m. Först fick vi glögg och pepparkaka, sen vidare till ladugården ( logen) där julbordet var dukat! Vi åt oss proppmätta av all god mat och avslutade vid dessertbordet med alla goda sötsaker... Sen båttur hem i mörka natten mellan alla grynnor och stenar som stack upp i vattnet! Det är en jättebra idé att fira lilla jul på detta sätt och inte behöva laga till julmat två gånger ( nog för att jag inte brukar laga så mycket till lilla jul). I fjol var vi med samma gäng till Havsvidden och året före till Soltuna, mysigast var det nog på Silverskär men tror att Soltuna hade mesta och bästa julbordet!
Dessutom antyddes att "Bonde söker fru" besökt Silverskär i programmet som kommer den här veckan, måste väl titta då, har inte följt det tidigare.











Blir så irriterad på min "fickkamera" som är så långsam och bildkvaliten har blivit så dålig, så nu hoppas jag att jag får en ny " fickkamera" av tomten...


1 kommentar:

  1. Vad kul, vi har varit en gång dit åxå, det var jätte mysigt och gott!// Louise

    SvaraRadera