BuzzadorBLOG

tisdag 14 juni 2011

Med hög puls i Barcelona























































Utsikt från var balkong, La Rambla.



Nu är vi hemma igen efter vår resa till Barcelona. Vi hade några fina dagar där i en stad med hög puls... Det var fullt med folk, fullt med försäljningsställen, fullt med rörliga statyer, fullt med Barca suvenirer, fullt med tiggare, fullt med hundar ( men bara två collier såg vi), ja fullt med alla sorters människor....


Maten var si så där, tapas åt vi en gång och det var klart bäst! Vi åt fisk en gång och var lite korkade och förstod inte att sepia var bläckfisk( trodde det bara var calamares), fisken vi fick var alltså bläckfisk med en massa små armar som var endast lättgrillade... ingen potatis till utan endast sallad, så det blev hastigt att beställa in lite potatis så att vi fick något i magen i allafall! Till efterrätt syndade vi riktigt och åt chorros som vi doppade i tjock chokladdryck!


Vi var till CampNou och gick runt där i och tittade på allt, planen, läktarn, museet, spelarnas spa, shoppen m.m. Vi var och tittade på flera fina kyrkor och åkte runt med sightseeingbuss ( utan tak) i timmar runt absolut hela Barcelona.


Vi vandrade i timmar runt i stan och sög åt oss alla intryck från denna stad med många intressanta platser och människor.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar