BuzzadorBLOG

lördag 14 maj 2011

Roligt bara värre i Föglö

Jag är trött idag efter en riktigt rolig vistelse i skärgården! Vi var 9 st tjejer eller kanske käringar som styrde kosan till Föglö i går eftermiddag. Vi är ett gammalt ungdomgäng som känt varandra i många, många år, endel av oss träffas ofta men endel ses mera sällan. Vi intog den jättefina sommarstugan och med oss hade en massa mat och dryck. Vi gick husesyn och sen lagade vi maten tillsammans. Vi åt och drack i timmar, maten var så god och vinet smakade bra.
Våra diskussioner gällde allt mellan himmel och jord. Vi släppte loss och dansade, sjöng för Norran som hade fyllt år dagen före, vi hittade några gamla påsar med blomfrön som vi fixade i fint paket och sjöng "med en enkel tulipan...". Så småningom började vi leta efter sängplats och vi skulle försöka sova lite, men endel tokstollar fick för sig att smyga buande runt i påslakan, belysningskeps för att leka spöken.... försök att gissa vem det var??
Trötta och med tunga huvuden tog vi färjan hem nästa dag. Vi kommer nog säkert att leva många extra år på skratten som förlänger livet!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar