BuzzadorBLOG

lördag 21 november 2009

Gubben han kan städa han!






Gubben har varit på städartagen och börjat städa och slänga i vårt förråd! Jag har stått bredvid och försökt smyga undan och behålla en del saker. Det fanns massor av gamla blomkrukor i plast, lera, ytterkrukor, gamla blomkorgar m.m. jag räddade det som räddas kunde, med övertalning om att visst behövs dessa små krukor att så i, stadiga lerkrukor till amaryllisarna, för att inte tala om alla tiotal tomma korgar som det varit julblommor i, vi kanse ska fixa egna blomkorgar till jul ( alla ni som läser ska säker få en fin blomkorg till jul). Han hittade glasburkar i olika storlekar som han påstod att vi inte behövde, vi ska ju koka så mycket sylt försökte jag och så fina burkar både stora och små..... För att inte tala om när han hittade flera plastaskar med lock till burkarna, ja han slängde säker 100 lock! Sen var det vinflaskornas ( fulla) tur, det vin som var äldst och som var osäkert om de duger så slänger vi och spar bara de nyaste, ja, ja så får det väl bli då. Vi förde flaskorna till en yngre kompisupplaga ( stackarn) med orden är de något som duger så drick! Det är inte riktigt färdigt städat på hyllorna ännu, vi får se hur det slutar och vidare rapport kommer!

3 kommentarer:

  1. Är ni helt från vettet!!! Slänga gamla vinflaskor. Hörde på radion av Carl Jan, att man skulle köpa nån låda nu och då och spara dem i många många år, så blir dom bara bättre o bättre/inger

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot blomkorgen,och sen kanske man kan få låna städgubben också!

    SvaraRadera
  3. Vi har så jäkla mycket vin så iväg med det bara.. Ja si inte vet jag vem som önskar sig blomkorg när inte namnet är utsatt!... städgubben kommer nog om han får slänga massor!

    SvaraRadera